У День вишиванки ведучі програми «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна», Лілія Ребрик і Марія Мельник провели ефір у яскравих традиційних вишитих сукнях.

У третій четвер травня Україна відзначає День вишиванки. Хоч це свято ще досить молоде, та українцям дуже сподобалась ідея приходити в цей день на роботу чи на навчання в етнічних костюмах. Акторка і ведуча програми «Ранок з Україною» Лілія Ребрик обрала для себе біло-фіолетову сукню з оригінальною вишивкою, доповнивши образ туфлями-човниками і сережками в тон до вбрання.

«Сьогодні чудовий день – День вишиванки. Щоправда, погода нас не дуже тішить, але коли нам це заважало? Будьте красивими! Бажаю усім гарного дня», – прокоментувала ведуча каналу «Україна» Лілія Ребрик на своїй сторінці в Instagram.

А ось її колега Марія Мельник з’явилась в ефірі у ніжно-блакитній сукні, щедро оздобленій вишивкою, і пригадала, що раніше вони кожного четверга вели прямий ефір «Ранку з Україною» у вишиванках.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«День вишиванки – свято неймовірної краси. Мені дуже подобалась наша традиція щочетверга вбиратися у вишиванки. Адже сьогодні їхнє різноманіття – і кольорів, і фасонів – вражає. Вишиванка – це любов», – зазначила Марія Мельник.

Нагадаємо, раніше Марія Бурмака показала свої найдорожчі скарби, львів'яни в захваті: "Краса неземна"

Як повідомляє портал Знай.ua День вишиванки: містичний зміст орнаментів українців

Також Знай.ua писав, що Харків'янки у вишиванках "ожили" на столітніх фото: російською мовою тут і не пахло