У ніч на четвер, 20 травня, в Харкові ще один район залишився без світла.

Електроенергію відключили в Олексіївці, пише Telegram-канал "Х**вий Харків" і прикріплює фото, надіслане одним з "щасливчиків".

"Походу по всій Олексіївці #блекаут. Майже у всіх будинках немає світла", - йдеться в публікації.

В середу, 19 травня чотири райони Харкова залишилися без електрики. Зокрема електрику відключили в Московському районі, Слобідському, Київському та Індустріальному районах. Варто відзначити, що планові відключення електроенергії можуть тривати і 20 травня до першої половини дня.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нещодавно на водопроводі в Шевченківському районі Харкові сталася масштабна аварія, через яку багато житлових будинків залишилися без водопостачання. Скільки точно сталося відключень, комунальники поки що не готові сказати.

У соцмережах написали, що через прорив труби затопило 1-й Орський провулок. Напір води був настільки сильним, що паркан приватного будинку просто знесло. Очевидці назвали те, що трапилося "Венецією за свої гроші".

Нагадаємо, що у центрі українського міста прорвався "гейзер", НП не можуть ліквідувати третій день: "Буде каток"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Київський Печерськ обзавівся особистим "гейзером": "Вируючий і смердючий"

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові хом'яки зварилися живцем через комунальників Терехова