У Харкові жінка разом з дітьми демонстративно викинула українські паспорти після того, як їх розвернули на кордоні через неправильно оформлені документи. Сім'я збиралася полетіти на відпочинок до Туреччини.

"Згляньтеся! Ми сьогодні не полетіли в Стамбул. Ми реально не змогли полетіти. Ми не змогли полетіти через певні причини українського законодавства. Грьобаного",- каже жінка на відео, приправляючи все лайкою.

Харків'янка додала, що їм довелося два рази купувати квитки, але полетіти це не допомогло. Після цього жінка разом з дітьми демонстративно в траву паспорта громадян України.

"Україно, йди як ти в ж*пу. Пішла ти в ж*пу",- повторили на камеру навчені мамою діти, точно так само відправивши в траву свої паспорти. Доля документів залишилася невідомою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Незважаючи на яскравий перфоманс, прикордонникам харків'янка сцен не влаштовувала, пише портал "Вести".

"Вчора в аеропорту Харків була не пропущена одна громадянка України, жінка, яка прямувала рейсом Харків-Стамбул з двома дітьми. Не пропустили її тому, що у неї були неналежним чином оформлені документи на дітей, а саме було відсутнє нотаріально завірене доручення одного з батьків. Тому її не пропустили за кордон",- розповів спікер Харківського прикордонного загону Максим Бояр.

Нагадаємо, що на Львівщині неадеквати обнесли Божий дім, парафіяни в жаху: "Хреста немає!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", українець задавив прикордонника через гроші і "зізнався" через 3 роки: "я переїхав його"

Також, "Знай.uа" писав, що у лісі знайшли тіло блогерки, відомої своєю сімейною ідилією: у злочині зізнався чоловік