У Харкові на одній з вулиць міста посеред білого дня помітили жінку переодягнену у костюм казкового персонажа.
Відповідне фото опублікували у спільноті "Ху***й Харків"
Так, у мережі з'явилося фото жінки, яка була переодягнена у костюм Білосніжки з однойменної казки "Білосніжка та сім гномів".

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Користувачі мережі вже встигли зазначити, що Білосніжка вже не та. Все через те, що казкова героїня посеред міста стояла розмовляючи по телефону.
При цьому замість вишуканих туфель жінка одягла світлі кросівки, задля зручності. Імовірно харків'янка підробляє дитячим аніматором, тому й переодяглася у такий костюм.
Ще відзначимо, що у період карантину жінка перебувала у громадському місці без захисної маски, вона почепила її просто на руку та продовжувала розмовляти телефоном.

"Білосніжка вже не та", - сказано у повідомленні спільноти "Ху***й Харків".

Нагадаємо, що у сквері імені Кузьми Скрябіна, що поблизу обласної філармонії у Хмельницькому, з'явилася оригінальна локація-мурал на згадку про відомого співака.

Як повідомляв портал Знай.uа, львів'янам показали, як одягалися жінки у 50-их роках XX століття. На фото видно, як жінка одягнена в елегантне пальто зі стильним коміром.

Також Знай.uа писав, що львів'янам показали, як проводили весілля на Галичині більше як півстоліття тому.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще