Дивна знахідка чекала перехожих у Харкові на Зоологічному спуску. Посеред вулиці лежить кимось, по всій видимості, забутий пакет з магазину брендового одягу "Lacoste".

Відео, зроблене очевидцем, публікує Telegram-канал "ВЕХА".

"На Клочківському узвозі лежить крокодил 🐊, напевно втік із зоопарку. Але це не точно ))", - жартують автори.

Тим часом у курортному містечку Кирилівка, яке розташоване на березі Азовського моря, відпочиваючі виявили скелет крокодила. "Навалою медуз на Азовському морі вже нікого не здивуєш. У новому купальному сезоні в тренді крокодили. У курортній Кирилівці на березі Азовського моря відпочиваючі знайшли мертвого крокодила. Звідки він там з'явився - загадка", - йдеться в публікації.

Нещодавно місцеві жителі прогулювалися по пляжу Брод-Хейвен-Саут в Австралії, що виходить на Атлантичний океан, і знайшли морське чудовисько. Очевидці повідомили про це фахівцям морського екологічного моніторингу в Уельському графстві Пембрукшир. Один із зоологів морського екологічного моніторингу Метью Вестфілд пояснив, що спочатку команда прийняла знахідку за дитинча кита. Проте дослідження спростували цю теорію.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, в Антарктиді виявили невідомих тварин під 900-метровим льодовиком.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Австралії вперше за 120 років знайшли глибинного гіганта вище за Емпайр-стейт-Білдінг.

Також портал Знай.uа писав, що рибалка зловив біля берегів Індонезії дитинча акули з "людським" обличчям.