В понеділок, 17 травня, в Харкові сталася пожежа.

Фото, зроблені очевидцями, публікує Telegram-канал "Х**овий Харків". Що саме горить - достеменно невідомо, оскільки кадри робилися на великій відстані. Проте видно, що полум'я немаленьке, оскільки в небі велика кількість диму. Харків'яни кажуть, що горить в районі Французького бульвару.

"Щось горить біля "Французького бульвару", можливо він сам і горить", - пишуть автори.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нещодавно в Ізюмському районі на вулиці Шкільній загорілася лазня. Коли рятувальники приїхали за адресою, вогонь встиг охопити всю будівлю лазні загальною площею близько 80 квадратних метрів. Ліквідували пожежу о 10: 20, її причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі в приміщенні лазні.

Раніше повідомляли, на великому хімзаводі прогримів потужний вибух: пожежників госпіталізують з опіками.

Як повідомляв Знай.uа, наполегливий франківець підпалив будинок сусіда, ворогували давно - " з другої спроби...".

Знай.uа писав, у лікарні з коронавірусними хворими пролунав потужний вибух, десятки загиблих: рятувальники розбирають вже руїни.