У неділю, 16 травня, в Харкові прогримів потужний вибух: тут підірвали старий елеватор.

Відео, зроблене одним зі свідків, на своїй сторінці в Facebook публікує "ХС Харків".

"Відео сьогоднішнього вибуху елеватора. Пішла епоха",- йдеться у підписі до ролика.
Старі елеватори в місті прибирають для того, щоб звільнити місце для новобудов. Так само надійшли і в жовтні з елеватором в районі Південного вокзалу. Плановий підрив відбувся 18 жовтня, цегляна конструкція висотою близько 25 метрів перетворилася на гору уламків. Щоб уникнути непередбачених ускладнень, для підриву елеватора був обраний вихідний день, а вулицю поруч з місцем робіт завчасно перекрили для пішоходів і транспорту. Після вибуху на місці працює інженерна техніка.
Нещодавно у селі Миронівка Біляївської ОТГ місцевий житель виявив на своєму городі закопані снаряди і міни часів Другої світової війни. В ході робіт на городі чоловік побачив у землі металевий ящик з 50-міліметровими мінометними мінами. Після цього він зупинив всі роботи і викликав рятувальників.

Нагадаємо, що піротехніки України знешкодили за 4 місяці 18 тисяч вибухівки: що робити, якщо знайшли підозрілий предмет

Як повідомляв портал "Знай.uа", війна дісталася Чорного моря, задіяні українські рятувальники

Також, "Знай.uа" писав, що СБУ знайшли на Донбасі боєприпаси 7 річної давності: бойовики геть забули про них.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще