Харківський військовий встановив рекорд України з плавання. Про це повідомили на порталі "Армія inform".

Офіцер вузла зв'язку Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба лейтенант Дмитро Кметюк за час навчання і служби безліч разів перемагав у різних спортивних змаганнях. Цього разу він встановив новий рекорд України з плавання.

Під час чемпіонату ЗСУ з п'ятиборства Дмитро Каметюк переміг у запливі на 50 метрів з перешкодами і встановив новий рекорд України подолавши дистанцію за 24,3 секунди.

Офіцер почав займатися спортом ще зі школи і вирішив продовжити тренуватися після вступу до навчального закладу в Харкові. Вперше він виступив на чемпіонаті ЗСУ з триборства коли навчався на молодших курсах і зміг зайняти призове місце.

Також Дмитра прийняли до збірної навчального закладу з авіаційного багатоборства у складі якої він двічі став чемпіоном Європи.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

В даний момент Дмитро Кметюк готується до відкритого чемпіонату Європи з аеронавтичного багатоборства, який запланований на кінець червня.

"Цього року разом з найсильнішими українськими військовими спортсменами представлятиму Україну на чемпіонаті світу, який відбудеться у Швеції. Там я змагатимуся за звання кращого з військового п'ятиборства. Хочу спробувати поліпшити свій попередній час з плавання і встановити новий рекорд" - розповів Дмитро Кметюк.

Дмитро Кметюк, фото: armyinform.com.ua
Дмитро Кметюк, фото: armyinform.com.ua
Дмитро Кметюк, фото: armyinform.com.ua

Нагадаємо, що Олександр Зінченко достроково вибив чемпіонство у "Манчестер Юнайтед": третя перемога українця до ряду

Як повідомляв портал "Знай.uа", Василь Вірастюк ростить собі заміну: як богатир з синами спортом займається

Також, "Знай.uа" писав, що Київщина прийме Фестиваль кінних бойових мистецтв