У Харкові поліцейський намагався приховати злочин заради хорошої статистики. Про це повідомили на порталі прокуратури Харківської області.

У лютому 2020 року в Харкові, в Лосевском провулку, невідомі побили і пограбували чоловіка. Потерпілого доставили в міську клінічну лікарню імені О. І. Мещанінова.

Після цього чоловіка опитав оперуповноважений Холодногірського відділення поліції ГУНП в Харківській області, проте свідчення потерпілого він не фіксував письмово.

Потім капітан поліції розповів потерпілому, що винних у нападі все одно не знайдуть, і що тілесні ушкодження він нібито отримав через власну необережність, а гроші втратив сам. Таким чином він переконав чоловіка не писати заяву в поліцію.

На приховування злочину поліцейський пішов заради того, щоб зберегти хороші показники на роботі.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Після розслідування поліцейському пред'явили підозру за фактом приховування тяжкого злочину за ч.1 ст. 396 ККУ. В даний момент вирішується питання про обрання запобіжного заходу і відсторонення від посади.

За дане порушення поліцейському загрожує покарання у вигляді арешту на строк до трьох місяців або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на аналогічний строк.

У Харкові затримали поліцейського: khar.gp.gov.ua
У Харкові затримали поліцейського: khar.gp.gov.ua
у Харкові затримали поліцейського: khar.gp.gov.ua

Нагадаємо, що на Львівщині неадеквати обнесли Божий дім, парафіяни в жаху: "Хреста немає!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", українець задавив прикордонника через гроші і "зізнався" через 3 роки: "Я переїхав його"

Також, "Знай.uа" писав, що у лісі знайшли тіло блогерки, відомої своєю сімейною ідилією: у злочині зізнався чоловік