Баранчик Валера, що втік з ресторану у Запоріжжі кілька тижнів тому, став зіркою соціальних мереж. Після того, як тварину побачили під будівлею місцевої СБУ, в інтернеті шириться хвиля на захист ягняти. Користувачі пропонують за баранчика шалені гроші, і вже навіть з'явилася петиція з хештегом "Свободу Валері!".

Усе місто шукає "мандрівника", що обрав волю замість мотузки, йдеться в сюжеті ТСН. Валера мав завершити свій земний шлях на Великдень, перетворившись на шашлик у кафе "Міміно". Та жага до життя перемогла, і бранець втік.

"Кілограмів, напевно, 20-25 бігає хорошого м'яса, з нього можна приготувати кілограмів три шашлику або казан плову", — каже кулінарний блогер Умід Джуракулов.

Пускати Валеру на шурпу не збиралися, присягається власниця закладу Теа Лашкарава. Валеру збиралися подарувати знайомим. Але, коли його відв’язували, той чкурнув через паркан. Зоологи кажуть, ягня не загине, бо нині вже багато для нього їжі — трава, кущі.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А в кафе тим часом через соцмережі уважно стежать за долею свого ягняти, і дуже переживають, аби з ним нічого не трапилося: "Якщо хтось його знайде, нехай поверне! Це буде наш талісман, залишимо тут!".

Раніше повідомляли, компанія Ілона Маска вживила чіп у мозок мавпи: тепер грає у відеоігри силою думки.

Як повідомляв Знай.uа, навіть пост не допомагає? Подивися на цю мавпу з ожирінням і твої "зайві" кілограми почнуть ворушитися.

Знай.uа писав, скандальний харківський ринок "Барабашово" окупували кози - "Зжерли чийсь віник".