У середу, 12 травня, харків'ян тероризувала негода. У регіональному центрі гідрометеорології розповіли, що погоду "зробила" тилова частина Каспійського циклону і його атмосферних фронтів.

Харків накрили чорні апокаліптичні хмари, в окремих районах випав град. Але коли стихія нарешті заспокоїлася, небо осяяла неймовірної краси веселка, а подекуди навіть подвійна.

Це задоволене рідкісне атмосферне явище, і перехожі почали активно робити фото, викладаючи їх в соціальні мережі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тим часом в Харкові в небі помітили гало у вигляді стовпів світла. Його можна було побачити як вночі, так і вдень. Місцеві жителі почали ділитися фотографіями, які вони зробили. Гало було помітно практично з будь-якої точки міста.

Нагадаємо, раніше Миле захоплення "сонечками" - Українка зібрала найбільшу колекцію і потрапила до Книги рекордів Гіннесса

Про це повідомила в Facebook керівник Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Лізуть у всі щілини і кусаються: українців атакували колонії бридких істот

Також "Знай.uа" писав, що Вулиці Чернівців атакують огидні зелені окупанти-зжирають все на своєму шляху

Про це розповідають місцеві жителі, які публікують в соціальних мережах фото і відео огидних «окупантів».