У Запоріжжі під обласним управлінням Служби безпеки розгулював чорний баранчик. Очевидці не змогли пройти повз парнокопитне в взялися робити відео.

Так, незвичайного "гостя" побачили біля головного входу на території парковки для службових автівок, йдеться в сюжеті ТСН.

Там тварина бігала поміж автівок оперативників. За деякий час черговий вигнав непроханого гостя.

Тим часом з американського зоопарку "прилетіла" дивовижна новина. Так, відвідувачка показала самці горили своє немовля через скло. Мавпа зрозуміла, хто перед нею і як потрібно спілкуватися з цими образами.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Американка Еммілі Остін і її чоловік вирішили разом зі своїм новонародженим сином Каньйоном, якому тільки-тільки виповнилося п'ять тижнів, відправитися на прогулянку в зоопарк у їхньому рідному місті Бостон. Вони давно мріяли відвідати виставку горил, і навіть довга черга не налякала молодих батьків. Однак те, що сталося на виставці, точно увійде в історію сім'ї.

Раніше повідомляли, компанія Ілона Маска вживила чіп у мозок мавпи: тепер грає у відеоігри силою думки.

Як повідомляв Знай.uа, навіть пост не допомагає? Подивися на цю мавпу з ожирінням і твої "зайві" кілограми почнуть ворушитися.

Знай.uа писав, скандальний харківський ринок "Барабашово" окупували кози - "Зжерли чийсь віник".