У Харкові популярна мережа супермаркетів АТБ знову потрапила в скандал. Покупці часто скаржаться на бруд в торгових залах і неякісні товари. Останнє сталося знову.

Банани, які вже явно почали псуватися, працівники вирішили не викидати, а продати. У коробці лежать "самотні" фрукти, за якими вже давно плаче сміттєвий контейнер. Фото, зроблені покупцем, публікує Telegram-канал "Чорний список".

"Майже згнилі банани в #АТБ на ст. М. Олексіївська. #Харків", - уточнюють автори публікації.

Тим часом в одному з супермаркетів популярної торгової мережі "Сільпо" покупці натрапили на гниличку.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Важливо зазначити той факт, що подібне відбувається в магазинах "Сільпо" вже далеко не вперше. Так, нещодавно в Запоріжжі покупці натрапили на борошно з дуже дивною "начинкою". Покупці були просто шоковані тим, що в упаковці знаходилися личинки, метелики і відходи їх життєдіяльності.

У замовленні була мука Molino Spadoni з твердих сортів пшениці, коли покупці її відкрили, то виявили там метеликів, їх личинки, лялечки та їх відходи.

Раніше повідомляли, "скотовозка" за 7 гривень: українські маршрутки розвалюються на ходу, пасажири зняли жахіття всередині салону.

Як повідомляв Знай.uа, картопля по 18 гривень, буряк - по 7? Українці приголомшені цінами в супермаркеті, борщ обійдеться дорого.

Знай.uа писав, у популярному супермаркеті українці натрапили на "живе" борошно: метелики, личинки і відходи в подарунок.