Відомий український виконавець Владимр Дантес має величезну аудиторію шанувальників c якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережі Instagram. Цього разу співак вирішив розповісти про людей, з якими він працює щодня.

Володимир Дантес опублікував нове фото і розповів про свою знімальну команду.

На опублікованому знімку можна побачити Володимира Дантеса, який сидить на землі серед безлічі квітів рожевого кольору. Співак одягнений в темні джинси, чорні кеди, сіру футболку і темну картату сорочку.

У підписі до публікації Володимир Дантес розповів, що вже другий рік працює зі своєю знімальною командою і дуже задоволений тим, як вони підходять до справи.

"Другий рік працюю з однією і тією ж знімальною командою. Ми жодного разу не посралися. Хоча можливість була, але ось почуття гумору або спокій кожного з команди якось зводило все нанівець. Починає здаватися, що працюю з хорошими людьми. Не знаю, можливо вони за спиною бридкі людці, але майстерно приховують. Всім бажаю таких людей поруч" - написав Володимир Дантес.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Публікація Володимира Дантеса: Instagram
Публікація Володимира Дантеса: Instagram
Публікація Володимира Дантеса: Instagram

Нагадаємо, що Леся Нікітюк одягла коротенькі шортики і привернула увагу Андрія Беднякова: "Сексі-крихітка"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль перетворилася на Амазонку з пишним декольте: "Крихітка-цукерка"

Також, "Знай.uа" писав, що Настя Каменських розповіла про найбільший страх: "Після невдалого падіння"