8 і 9 травня в Харкові проведуть кілька заходів, присвячених Дню примирення і Дню Перемоги над нацистами у Другій світовій війні. Правоохоронці закликали харків'ян відмовитися від використання георгіївських стрічок та іншої забороненої символіки.

"Поліцейські Харківщини закликають громадян утриматися від використання георгіївських стрічок та іншої забороненої символіки. Згідно з чинним законодавством, в Україні заборонено виготовлення та пропаганда комуністичної та націонал-соціалістичної символіки", - зазначили в поліції.

За підрахунками правоохоронців, у заходах братимуть участь понад 38 тисяч мешканців Харківської області. У ці дні планують покласти квіти на Меморіалі Слави, меморіальному комплексі "Висота маршала Конєва", провести автопробіг, виставку тематичної ретротехніки на площі Свободи, реквієм по учасникам війни на центральній алеї Меморіалу Слави та заходи в міських парках.

Понад 2000 правоохоронців — 1500 співробітників поліції, 150 військовослужбовців Нацгвардії та 400 курсантів Харківського національного університету внутрішніх справ - стежитимуть за провопорядком. Більш того, введуть піше патрулювання.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше ми повідомляли, папа Римський закликав молитися за"службу роботів людству".

Як повідомляв "Знай.uа", папа Римський знову " лайкнув "напівголу красуню - ще одна модель заявила про"освячення".

Також "Знай.uа" писав, що Великий піст 2021, історія, заборони і головні помилки.