Популярна українська співачка Ольга Полякова має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram з якими активно ділиться цікавими публікаціями та моментами з життя. Цього разу зірка розповіла, як проходять її будні в клініці "Детокс".

У розділі " сторіз "Ольга Полякова опублікувала чергове відео з клініки" Детокс", де вона знаходиться вже кілька днів, і похвалилася отриманими результатами.

На опублікованому відео можна побачити Ольгу Полякову, яка одягнена в білу футболку з рожевими написами. Зірка знаходиться в їдальні клініки і снідає.

Публікація Ольги Полякової: Instagram
Публікація Ольги Полякової: Instagram

Співачка розповіла, що за час перебування в клініці вже скинула 2 кілограми і до зйомок нового кліпу скине ще 3. Також вона поділилася цікавими висновками на рахунок правильного пережовування їжі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я щойно робила контрольне зважування. Я схудла на 3 кілограми. У понеділка, коли я буду знімати кліп на одну класну пісню, Я буду вже мінус 5. І найголовніше, що я тут зрозуміла-їжу потрібно жувати, до рідкого стану, і тільки потім ковтати. Ми ж цього ніколи не робимо. Я взагалі разом з тарілкою ковтаю. Виявляється потрібно жувати довго і ретельно — це найперше правило" - сказала Ольга Полякова.

Публікація Ольги Полякової: Instagram
Публікація Ольги Полякової: Instagram

Нагадаємо, що Леся Нікітюк у бікіні засвітилася із завидним красенем: пестила вуха

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль несподівано заговорила про заміжжя з олігархом: "Його статус"

Також, "Знай.uа" писав, що Ольга Сумська знову виходить заміж: Роксолана розкрила подробиці весілля