У понеділок, 3 травня, в Харкові померла Ірина Григорова - завкафедрою неврології №1 національного медичного університету, заслужений діяч науки і техніки України, академік Української академії наук, доктор медичних наук, професор.

Як повідомили в прес-службі університету, останні 20 років Ірина Григорова очолювала Харківське обласне науково-медичне товариство неврологів, була членом спеціалізованої вченої ради з нейронауків.

"Медична спільнота втратила видатного вченого з великим досвідом практичного лікування, яскравого педагога і щирого наставника. Ректорат, профком співробітників, колектив університету, колеги, численні учні та соратники глибоко сумують через втрату Ірини Анатоліївни Григорової та висловлюють щире співчуття її рідним та близьким", - зазначили у виші.

Поховали Ірину Григорову вчора, 4 травня, на кладовищі № 2.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше ми повідомляли, у Львові помер народний артист України Борис Мірус, його називали другою Ступкою.

Як повідомляв "Знай.uа", онкологія забрала життя зірки культового серіалу, ніколи не забути.

Також "Знай.uа" писав, що помер зірка "Твін Пікс" Уолтер Олкевич: був роками прикутий до ліжка через помилку лікарів.