Популярна українська співачка Аліна Гросу має величезну аудиторію шанувальників, які активно стежать за її життям у соцмережі Instagram. Цього разу зірка показала, як готується до майбутніх концертів у новому образі.

Аліна Гросу опублікувала нове відео, де показала, як репетирує матеріал з музикантами.

На опублікованому відео можна побачити Альну Гросу з кучерявим волоссям, яка тримає в руках мікрофон і співає пісню з власного репертуару під назвою "Дика". Також в репетиційній кімнаті зі співачкою знаходяться музиканти, які грають змінену аранжування вже знайомої композиції.

У підписі до публікації Аліна Гросу повідомила, що 5 червня у неї пройде концерт у Фастові і на честь свят вона вирішила розіграти два квитки на шоу серед фанатів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Всім привіти:) на честь святкового настрою, хочу серед вас розіграти в цьому пості 2 квитки (на мій концерт 5 червня у Фастові), які потраплять в одні руки, тому, хто першим відповість на питання: і так питання: скільки у мене пісень, в яких є яке-небудь Згадка алкоголю ?)) Наприклад: Голий Король - "я вино в цьому болю розбавила..." і в інших" - написала Аліна Гросу.

Публікація Аліни Гросу: Instagram
Публікація Аліни Гросу: Instagram
Публікація Аліни Гросу: Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кароль відсвяткувала Великдень з сином по відеозв'язку: "Схожий на тата"

Як повідомляв портал "Знай.uа", колишня Дзідзьо Slavia назвала причину розлучення, і це не зради

Також, "Знай.uа" писав, "З заднього ракурсу", - Анну Седокову розкритикували за оголені сідниці в бікіні