Популярна українська співачка Аліна Гросу має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережі Instagram. Цього разу зірка вирішила показати, як вона змінила образ.

Аліна Гросу опублікувала відео в якому показала, як змінила зачіску.

На опублікованому відео можна побачити, як Аліна Гросу розплітає свої довгі коси. Після цього, на кілька кадрів, зірка показується з закрученим підстриженим волоссям і показує кінцевий результат — пряме світле волосся з піднятою і зачесаною на бік чубчиком.

У підписі до публікації співачка привітала шанувальників зі святом і запитала, яка зачіска йде їй більше.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Привіт:) з наступаючим всіх, друзі. Я до свят знову вирішила змінити образ, а в кінці відео результат) і все-таки, як ви вважаєте мені краще? Коси або ....?)))" - написала Аліна Гросу.

Публікація Аліни Гросу: Instagram
Публікація Аліни Гросу: Instagram
Публікація Аліни Гросу: Instagram

Користувачі Мережі не могли пройти повз таку публікацію і відповіли на питання зірки в коментарях. Практично одноголосно шанувальники написали, що образ без кісок їм подобається більше.

Публікація Аліни Гросу: Instagram
Публікація Аліни Гросу: Instagram
Публікація Аліни Гросу: Instagram

Нагадаємо, що Настя Каменських в розкішній сукні потрясла українців: "Ви його затьмарили"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ірина Білик розповіла про пластичні операції, фото до і після: "Здавалося, що негарна"

Також, "Знай.uа" писав, що Нікітюк видала, чому не стала "Холостячкою" замість Огневич: "Вирішила йти на..."