Жителі села Ольхівка кілька разів повертали знаки на місце, але вони знову дивним чином зникали. Хто і навіщо їх викрадає, дізнавалися журналісти програми «Джедаі» на каналі 2+2.
Сюжет можна переглянути за посиланням.
На Харківщині у селі Ольхівка відбувається дивна ситуація із дорожніми знаками. За таємничих обставин вони зникають посеред ночі. Кілька разів їх повертали на місце, але вони знову незрозумілим чином зникали.

Як відомо, місцеві не один рік вимагали, щоб влада у селі встановила дорожні знаки. Тиждень тому їхня мрія стала реальністю. Однак раділи недовго, тому що знаки почали зникати.
Люди кажуть, що знають, чиїх рук це справа. Підозрюють у цьому фірму, що неподалік видобуває пісок: «Це було зроблено для того, щоб створити якісь перепони для акцій, які влаштовують люди проти незаконного пересування великовантажних автомобілів дорогою у нашій місцевості».

Крім цього, зловмисники також зацікавилися пішохідним переходом, на якому люди перекривали дорогу ваговозам із піском. Злочин зафіксували камери. Місцеві не розуміють, чому з боку правоохоронців немає жодної активності.

Команда «Джедаів» влаштувала власне розслідування, у результаті якого вдалося знайти знаки в річці і привернути увагу поліції. Найближчим часом знаки знову з’являться на в’їзді на міст, але чи довго протримаються, залежить від дій правоохоронців.

Раніше повідомляли, Україну очистять від маршруток: як виглядатиме транспортна реформа.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, українців розлютили вимоги "Приватбанку": "2 рази відхилили, просто закрила всі карти".

Знай.uа писав, зловмисники на кожному кроці: як українцю врятувати свої кровні від крадіжки.