Відомий український телеведучий Дмитро Комаров розповів про унікальний вид спорту, який практикується в Пакистані. Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

«Ви чули, що таке «кушти»? Скажу чесно-я до візиту в Пакистан про такий вид спорту не знав. А він, виявляється, раніше був мегапопулярним, поєдинки збирали величезні стадіони. Люди приходили подивитися, як величезні мужики, обмазавшись маслом і землею, намагаються укласти один одного в грязюку на полі. Дуже видовищний і незвичайний вид спорту, який чомусь з мегапопулярного перейшов в розряд "вмираючих". Чому? Ми знайшли тих нечисленних чемпіонів, які залишилися вірні кушті (що означає - Вбивати)», - розповів він.

Комаров також додав, що в якості тренувань спортсмени тут тягають 100-кілограмові колоди, камені, залізяки.

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

"Все дуже примітивно - ніякого сучасного обладнання. Я разом з ними потренуюся і, звичайно ж, спробую битися з чемпіоном Пакистану. Це буде смішно", - зазначив телеведучий.

Нагадавши, Дмитро Комаров з " Світу навиворіт "виявився майстром незграбності:"такий незворушний".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Комаров заінтригував українців: познайомиться з "людиною-лисицею".

Також портал Знай.uа писав, як Дмитро Комаров зі " Світу навиворіт "підкорив красуню Кучеренко: історія кохання за лаштунками"Танці з зірками".