Мешканка Черкас Оксана Осмоловська - чайлдфрі. Це означає, що жінка не планує народжувати власних дітей. Каже, що має на це одразу кілька причин, тож не може відмову від материнства назвати рішенням одного дня.

Оксана живе та працює в Черкасах, зімайється перекладом та пише вірші. Жінка розповідає, що намагається бути відвертою не лише у соціальних мережах та власній творчості, пише Суспільне.

"Я дуже рада про тих матерів, які люблять дітей, витрачають на дітей 100% життя, але я до цього не готова", - каже Оксана і додає, що стала чайлдфрі з декількох причин:

"У мене автоімунне захворювання, яке передбачає підвищені ризики при вагітності і народжені. І дитина, і я можемо померти під час народження. По-друге, у мене хронічна депресія. Зараз я така весела тому, що в мене ремісія, але вона може закінчитися у будь-який момент і тоді я не зможу ні працювати, не спілкуватися. Навіщо дитині така матір", — розповіла Оксана.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нині її погляди поважають друзі та рідні:

"Мама спочатку казала, що хоче внуків. Але потім вона вивчила краще мій характер і цінності, і зараз вона не нагадує про те, що хоче онуків і розуміє, що це мій вибір і вона його поважає".

Раніше ми повідомляли, які документи потрібні, щоб вивезти дитину з України: у Мін'юсті знайшли найлегший спосіб.

Як повідомляв "Знай.uа", у мить ока, з українців почнуть списувати борги в онлайн-режимі.

Також "Знай.uа" писав, що українцям розкрили очі на оформлення шлюбу, статистика вражає.