У Харкові помер легендарний лікар "старої школи" Валерій Куцевляк у віці 80-ти років. Він - професор кафедри стоматології дитячого віку, ортодонтії та імплантології Харківської медичної академії післядипломної освіти, доктор медичних наук, заслужений діяч науки і техніки України, академік Української академії наук.

Сумну новину повідомила онука легендарного медика Катерина Чучіліна-Кацевляк.

У Харкові помер легендарний лікар, фото з вільних джерел

Ім'я Валерія Куцевляка колись звучало на весь СРСР. У 1981 році він організував і очолив кафедру стоматології дитячого віку Харківського медичного інституту. Автор понад 380 наукових праць, 57 патентів та винаходів, 150 раціоналізаторських пропозицій, 2 монографій та 8 навчальних посібників.

Поховають легенду харківської медицини в п'ятницю, 30 Квітня. О 12.00 розпочнеться панахида у Свято-Ольгинському храмі на території 17-ї лікарні на пр.Московському. О 13.30-поховання на 13-му кладовищі на вул.Пушкінській.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше ми повідомляли, у Львові помер народний артист України Борис Мірус, його називали другою Ступкою.

Як повідомляв "Знай.uа", онкологія забрала життя зірки культового серіалу, ніколи не забути.

Також "Знай.uа" писав, що помер зірка "Твін Пікс" Уолтер Олкевич: був роками прикутий до ліжка через помилку лікарів.