Вдова покійного мера Харкова Геннадія Кернеса має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram з якими активно ділиться цікавими публікаціями. Цього разу, у розділі "сторіз" Оксана Гайсинська розповіла, про що найбільше шкодує.

Оксана Гайсинська опублікувала фотографію з філософською цитатою.

На знімку можна побачити руку, яка тримає чорно-біле фото. На фото зображена жінка в чорній сукні, яка стоїть на кладовищі біля могили.

На білому полі під фотографією можна побачити цитату в якій автор розмірковує про жаль після смерті.

"Лише про дві речі ми будемо шкодувати на смертному одрі - що мало кохали і мало подорожували. Марк Твен" - написано під фотографією.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Публікація Оксани Гайсинської: Instagram
Публікація Оксани Гайсинської: Instagram
Публікація Оксани Гайсинської: Instagram

Варто відзначити, що смерть Геннадія Кернеса стала сильним ударом для Оксани Гайсинської. Тому останні публікації на її сторінці присвячені покійному чоловікові. З їх допомогою вона ділиться своїми переживаннями з передплатниками.

Нагадаємо, що Кличко отримав серйозну нагороду, ліквідатори затамували подих: "Герой Чорнобиля"

Як повідомляв портал "Знай.uа", навіщо мер Кам'янського планує перекриття траси на батьківщину президента: ЗМІ розповіли про схеми і скандали

Також, "Знай.uа" писав, що Марцінків шукає головну красуню Франківська перед Великоднем: жінки, показуйте паски