У Харкові витратять майже 14 мільйонів гривень на ремонт гаража в зоопарку. Про це стало відомо з Реєстру державних закупівель ProZorro.

Повідомляється, що Харківський зоопарк збирається витратити 13 804 066 мільйона гривень на ремонт гаража. Тендер на дані роботи був оголошений 27 квітня.

За дані кошти підрядник повинен буде реконструювати гараж Харківського зоопарку до 31 грудня 2022 року. Проведення аукціону заплановано на 14 травня.

У документації вказано список необхідних робіт на 14 сторінках. У нього входять підготовчі роботи, Розробка грунту, засипка траншей, робота з фундаментами, стінами і каркасами, шпаклівка і фарбування стін, монтаж колон і металоконструкцій, установка стекол, водостічних труб, воріт.

Крім цього в гаражі розмістять столи, шафа під мийки, стільці, холодильник з морозильною камерою і стелажі.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Примітно, що навесні 2020 року Харківський зоопарк вже уклав договір про ремонт гаража з "Будівельною компанією "Промтекс"" на суму 7,4 мільйона гривень.

Таким чином загальна вартість робіт з реконструювання гаража Харківського зоопарку може скласти 21,2 мільйона гривень.

Харківський зоопарк, фото: newsroom.kh.ua
Харківський зоопарк, фото: newsroom.kh.ua
Харківський зоопарк, фото: newsroom.kh.ua

Нагадаємо, що брат глави НКРЕКП допомагає британській компанії отримати 12 млн грн від "Укргідроенерго" - екс-глава СБУ

Як повідомляв портал "Знай.uа", замість доріг-мільйони на стрічки і миючі: розлючені кияни масово скаржаться на Олександра Климова

Також, "Знай.uа" писав, що Кабмін замовив прибирання бурульок наприкінці квітня: гроші на лід і сніг за тиждень до Великодня