За соцмережами відомого українського боксера Дениса Берінчика стежить більше 90 тисяч підписників, з якими спортсмен періодично ділиться подробицями та успіхами з професійного та особистого життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram Денис опублікував фото, зроблене в районі ДВРЗ на фоні закинутих залізнодорожних колій. В руках спортсмен тримає прилад, схожий на металошукач.

"Кожна успішна людина вибирає важкий шлях !!!, все буде ок👌 близькі не переживайте", - написав Берінчик.

Нещодавно український професійний боксер Денис Берінчик (новий показник — 15-0, 9 КО) успішно захистив титул WBO International у бою проти чилійця Хосе Санчеса (18-2, 7 КО). бій закінчився технічним нокаутом у третьому раунді.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вже перед боєм Берінчик не упустив можливості влаштувати шоу і виїхав на ринг у гіпсі.Перший раунд вийшов розминкою — боксери досліджували один одного, у другому український чемпіон перейшов у активний наступ і позначив перевагу.

Нагадаємо, Український чемпіон Берінчик ледь не проміняв бокс на футбол: на бій у футболці "Зорі" замість халата

Як повідомляв портал Знай.ua, Український боксер Берінчик прокинувся в незнайомому лісі після нокауту: "Почекай…"