Українська ведуча і співачка Тетяна Власова вшанувала пам'ять загиблого під час теракту в Харкові 15-річного активіста Дані Дідіка. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Тетяна Власова повідомила, що взяла участь у написанні пісні в пам'ять 15-річного активіста Дані Дідіка, який загинув в результаті теракту на Марші єдності в 2015-му році.

"Сьогодні цей красивий усміхнений хлопець міг святкувати своє 22-річчя. Він міг отримати освіту і вже працювати на крутій роботі. Міг мати Класні хобі. Міг одружитися на прекрасній дівчині. Міг грати у футбольній збірній. Міг планувати своє життя так, як йому хотілося б. Але йому завжди 15. Тому що в 15 років йому не дозволили жити далі."- написала Тетяна Власова.

Даня Дідик, фото: Facebook Тетяна Власова
Даня Дідик, фото: Facebook Тетяна Власова
Даня Дідік, фото: Facebook Тетяна Власова

Ведуча розповіла, що багато читала про данину перед тим, як взяти участь у проекті Руслана Горового "так працює пам'ять". Разом з музикантом вони написали пісню "Зазвучі", яка присвячена пам'яті загиблого активіста.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Публікація Тетяни Власової: Facebook
Публікація Тетяни Власової: Facebook
Публікація Тетяни Власової: Facebook

Нагадаємо, що Аlyosha не дала українцям забути про жахливу катастрофу - "Наша відповідальність"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Соломія Вітвіцька довела українців до сліз кадрами з Прип'яті: "Слова тут зайві"

Також, "Знай.uа" писав, що кума Дзідзьо Цибульська згадала, як її "зачепило" Чорнобилем: "Виставили з дому без речей"