Популярна українська співачка Аліна Гросу має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережі Instagram. На цей раз зірка вирішила запитати пораду у фанатів з приводу її нової зачіски.

Аліна Гросу опублікувала кілька знімків і запитала шанувальників, яку зачіску їй зробити наступного разу.

На опублікований знімках можна побачити Аліну Гросу в незвичайному блискучому сірому плащі і кофтині сірого кольору. При цьому волосся зірки пофарбовані в блонд, коротко підстрижені, зачесані на бік і закручені ззаду.

У підписі до публікації Аліна Гросу повідомила, що хоче розплести коси і запитала шанувальників, яку зачіску їй зробити наступного разу.

"Як ви вважаєте, яка зачіска і колір волосся мені найбільше підійдуть?) хочу розплести коси і знову щось спробувати:)" - написала Аліна Гросу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Публікація Аліни Гросу: Instagram
Публікація Аліни Гросу: Instagram
Публікація Аліни Гросу: Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кароль засвітилася з карооким красенем, українці вражені: "Це і є її коханий"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Потап розсекретив, як Дорофєєва перемогла на "Голос країни 11": "Так має бути"

Також, "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк гірко згадала про трагедію на Чорнобильській АЕС: "Забрала життя..."