Харків'янин Дмитро Марченко пережив неймовірне горе, яке змусило його написати листа американському мільярдеру Ілону Маску. Після смерті молодої дружини чоловік лишився сам з двома дітьми. Його кохана померла після пологів від ускладнень коронавірусу.

На своїй сторінці в Instagram Дмитро написав Маску листа, в якому попросив винайти машину часу, аби врятувати свою дружину.

“Добрий день, Містер Ілон Маск! Я дуже сподіваюся, що ви прочитаєте мій лист, тому що він дуже важливий для одного зломленого чоловіка і двох його маленьких дочок, які залишилися без кращої дружини і матері в одній особі в усьому світі”, – так почав своє звернення Дмитро.

Чоловік упевнений, що американський підприємець може винайти машину часу, яка йому дуже важлива для порятунку дружини. Він підкреслив, що крім порятунку дружини його більше нічого не цікавить, навіть біткоіни по 10 доларів. За словами харків’янина, під час лікування дружини лікар припустився фатальної помилки, яка коштувала життя його коханої. Тепер він хоче все виправити.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Моя дружина померла від COVID-19 (помилка лікаря). На жаль, після пологів і цитокінової бурі її організм був настільки ослаблений, що навіть найсильнішій жінці не вдалося вибратися, хоча вона цілий місяць боролася з хворобою", – зазначив Дмитро.

Харків'янин каже, що вивчив все, що могло продовжити життя дружині, і тепер точно знає момент, коли він міг би врятувати її. Саме туди він і хоче повернутися.

"Якщо я це зроблю, моя дружина вперше зустріне свою дитину Мію, у неї буде шанс вперше побачити, як її старша дочка ходить в школу, вона зможе здійснити свою мрію стати модельєром, вона народить ще чотирьох наших дітей, і ми помремо разом у 84 роки, тримаючись за руки, як ми і мріяли", – написав чоловік.

Нагадаємо, Єфросиніна висвітлила пронизливу історію дівчинки, на її місці може опинитися кожна: "мене гвалтує батько".

Як повідомляв портал Знай.ua, учасниця "Холостяка" виявилася екс-коханкою покійного Дмитра Стужука.

Також портал Знай.uа писав, що у Рівному при домашніх пологах померла послідовниця Софії Стужук.