Популярна українська журналістка та телеведуча каналу 1+'1 Марічка Падалко активно спілкується з аудиторією та часто ділиться з прихильниками подробицями з особистого та професійного життя.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram ведуча виклала фото, зроблене на березі моря. Марічка тепло одягнена, тож можна припустити, що з кадр зроблений в Україні.

"Трохи моря Вам в стрічку 🚢🛳Вгадайте якого 😀", - підписала кадр ведуча, а підписники одразу припустили, що фото було зроблене на Київському морі або у Запоріжжі.

А нещодавно Марічка виклала відео, на якому разом із дітьми готувала святкову паску. Ведуча поділилася простим рецептом, який, як обіцяє Падалко, "спрацює" в кожної господині.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Це доволі простий рецепт, хоча для мене дріджеве тісто - це завжди сумніви «вийде - не вийде». Так, ось цей рецепт в мене вийшов стільки разів, скільки пробувала. Можете перевірити самі. Зберігайте і пробуйте 😀", - пише Марічка.