Скоре літо Мелані і Бен Бассет з Хемпшира (Англія) зустрінуть не удвох, а вп'ятьох: в цьому році у пари народилася трійня. Ця подія зробила закоханих відомими на весь світ, тому що їхні близнюки - унікальні.

Справа в тому, що Мелані виносила їх відразу в двох матках через особливості свого організму. Цей випадок шокував не тільки звичайних людей, а й досвідчених фахівців. 32-річна жінка була вражена, коли лікарі повідомили їй, що вона виношує двох близнюків в одній матці і одного – в іншій. Дві сестри, Брук і Ізабель, і брат Б'ю з'явилися на світ шляхом на 32‑го тижня шляхом кесаревого розтину.

Британка дізналася, що у неї є дві матки, коли завагітніла старшою дочкою, 3‑річною Фібі. Подружжя виховує ще середнього сина, однорічного Блейка. Імовірність народження близнюків з двох маток-одна на мільйон. Трійнята, які з'явилися в родині Бассеттів, стали першим подібним випадком у Великобританії.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Присутність у жінки двох маток не ускладнює зачаття, але підвищує ризик викидня або передчасних пологів. Перша дочка Мелані, Фібі, з'явилася на світ вагою всього 1 кг на 29 тижні вагітності шляхом кесаревого розтину в 2017 році.

Нагадаємо, що на Тернопільщині овдовілий ветеран АТО один виховує шістьох дітей

Як повідомляв портал "Знай.uа", мама зробила татуювання новонародженому синові

Також, "Знай.uа" писав, що Українка народила чотирьох дівчаток, вся лікарня п'є шампанське