За життям Лідії Таран стежить 140 тисяч підписників, з якими популярна телеведуча активно спілкується та охоче ділиться подробицями з професійного та особистого життя. Минулі вихідні в Україні видалися сонячними, хоч і не дуже теплими, тож тисячі українців пішли на природу, аби відсвяткувати весняне сонце та Вербну неділю. Лідія виключенням не стала.

На своїй сторінці в Instagram ведуча виклала фото з рибою, зроблене на Десні. Очевидно, що це не селфі, хто за кадром - загадка.

"Дунайка на Десні 🐟😂 Хто з нас дунайка- здогадайтесь самі😜 я би їх ніколи не зустріла, якби не пішла вздовж річки шукати котиків... бо ж Вербна неділя😀 жодних котиків, лиш рибі тепло, більш-менш.. смачних вихідних! Бо теплі будуть лише після Великодня", - написала Таран.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше Лідія Таран розкрила 5 пікантних секретів про Марічку Падалко: "ви ніколи не знали б..."

Як повідомляє портал Знай.ua Щаслива Марічка Падалко зустріла особливу дату серед засніжених гір: "о 40 здавалося..."

Також Знай.ua писав, що Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва: "була революція, ми обидва одружені"