Багатодітна мама і дружина відомого українського артиста Сергія Бабкіна Сніжана активно веде сторінки в соцмережах. Наприклад у своєму Instagram, де на неї підписано близько 200 тисяч підписників, вона ділитися яскравими фото, подробицями з особистого життя або ж корисними порадами.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram Сніжана похизувалася оновленим образом. Акторка вирішила обрізати довге волосся та зробила популярну стрижку під назвою "боб".

"Чи сумую я за довгим волоссям? Ні!! Ні крапельки!
Дякую моїм @erteqoob.salon.kh @juliakolbina за легкість, оновлення, відчуття щастя і ДІВЧАЦТВА (такого слова немає, але у мене є) як вам мій #боб ?", - поцікавилася Сніжана Бабкіна.

Нагадаємо, раніше Дружина Сергія Бабкіна Сніжана заговорила про зраду: "як утримати?"

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Сніжана Бабкіна відверто заговорила про зради Сергія: "більше ста жінок"

Також "Знай.uа" писав, що Дружина Бабкіна Сніжана сама встала за мікрофон, поки Сергій після операції. Акторові довелося перенести кілька операція на очах, оскільки він почав катастрофічно швидко втрачати зір.