Епідемія коронавірусу не збирається знижувати обороти в Україні, і багато людей змушені піти на локдаун. Громадський транспорт працює за новими правилами, закриті сотні закладів, а маски і антисептики стали невід'ємним "аксесуаром".

Тим часом у Харкові чоловік вирішив начхати на всі умовності і зайшов у маршрутку без маски, та ще й з пляшкою в руці. Фото, зроблене пасажирами, опублікував Telegram-канал "ХХ".

"Ось як треба їздити в маршрутках в Харкові, і ніяка корона не візьме якщо пити на ходу ром-колу👍",- йдеться в публікації.

До слова, частенько до нас приходять новини з різних Telegram-каналів про дивовижні, і іноді навіть жахливі події в магазинах мережі "АТБ". Правди заради зазначимо, що "жахіття" відбувається не тільки в цих супермаркетах. Однак саме "АТБ" нещодавно потрапило у скандал на найвищому рівні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше повідомляли, у популярному супермаркеті "жива" риба сама почала перетворюватися на тухлятину: "Отруює воду...".

Як повідомляв Знай.uа, в українському супермаркеті помітили асорті з молі та сухофруктів.

Знай.uа писав, в український офіс привезли позеленілу воду: "Труять людей".