Під Харковом жінка залишила двох маленьких дітей без їжі вдома, а сама поїхала до Києва.
Про це повідомляє поліція Харківської області.
Так, стало відомо, що в Первомайську Харківської області на вулиці знайшли двох маленьких дітей. Як виявилося, мати їх кинула одних і вирушила до Києва. Двоє хлопчиків були дуже голодними при цьому на них був брудний одяг.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

У поліцію про двох братів восьми і дев'яти років без дорослих повідомили перехожі. Діти розповіли, що живуть з мамою, але кілька днів тому вона поїхала до Києва і залишила їх одних. Варто відзначити, що батько дітей живе окремо, вони не спілкуються.

У поліції зазначили, що в будинку, де живуть хлопчики було дуже брудно. Речі були просто розкидані по кімнаті. Дітей спочатку відвезли в місцеву лікарню на огляд, а потім відправили в психоневрологічний санаторій у Харкові.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

Правоохоронцям також вдалося розшукати матір хлопчиків, це 27-річна місцева жителька. Вона пояснила, що поїхала у справах до столиці, а дітей не було на кого залишити.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ
Показати ще

Варто відзначити, що раніше ця жінка вже потрапляла в поле зору поліції – за погане виховання дітей.

Нагадаємо, раніше нетвереза жінка носилася вулицями з 6-місячним онуком, малюка у важкому стані госпіталізували

Як повідомляє портал Знай росіянин кинув 17-річну дружину і зробив 11-річну дівчинку: обидві чекають дитину

Також Знай писав, що горе-мати пустила п'яну сльозу на очах у всієї України: "забрала чоловіка-відібрали у мене сина!"