Телеведучий популярного тревел-шоу "Світ на виворіт" Дмитро Комаров часто ділиться цікавими моментами зі зйомок на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Цього разу він розповів, що зустрівся з найпопулярнішими зірками Пакистану, серед яких легендарний Хан Баба.

Дмитро Комаров опублікував знімки з пакистанським силачем Хан бабою і розповів, що зміг потрапити до нього в рамках шоу "Світ на виворіт".

На опублікованому фото можна побачити Дмитра Комарова і Хан Бабу, який тримає телеведучого однією рукою. При цьому можна чітко побачити різницю в їх розмірах.

Публікація Дмитра Комарова: Instagram
Публікація Дмитра Комарова: Instagram
Публікація Дмитра Комарова: Instagram

У підписі до публікації Дмитро Комаров розповів, що зміг потрапити на аудієнцію до силача, який стверджує, що важить 430 кілограм і називає себе найбільшим в Пакистані. Телеведучий також підігрів інтерес фанатів і додав, що візит до Хан бабі буде показаний в новому випуску "світ на виворіт".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Він стверджує, що важить більше 430 кілограмів. І називає себе найбільшим і найсильнішим в Пакистані. Докопатися до правди, коли зірку охороняє рота озброєних спецназівців і поліції - справа непроста. Але ми легких шляхів ніколи і не шукали." - написав Дмитро Комаров.

Публікація Дмитра Комарова: Instagram
Публікація Дмитра Комарова: Instagram
Публікація Дмитра Комарова: Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кароль в халатику на голе тіло кардинально змінила зовнішність: "Зведу тебе з розуму"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Анастасія Приходько поскаржилася на важку роботу: "Всім матусям шлю привіти"

Також, "Знай.uа" писав, що у Ірини Білик збулася мрія дитинства, українці вражені: "Що з тулубом?"