Колишній губернатор Харківщини Олексій Кучер не планує брати участь у виборах харківського міського голови, які відбудуться восени 2021 року.

Про це Олексій Кучер заявив в інтерв'ю одному з харківських телеканалів.

"Я не планую, у мене інші завдання зараз. Я керівник центрального органу виконавчої влади (державної регуляторної служби — ред.), досить потужного, цікавого і з великим потенціалом і функціоналом... я політикою взагалі не займаюся. Зрозуміло, що я залишаюся десь, напевно, в політиці", — повідомив Кучер.

Олексій Кучер, фото: Веха. Харьков

Крім того колишній губернатор Харківщини підкреслив, що він поки не знає, хто може взяти участь у виборах від Партії "Слуга народу". Кучер припустив, що політична сила не виставлятиме свого кандидата.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі про намір балотуватися в мери Харкова оголосили тимчасово виконуючий обов'язки міського голови Ігор Терехов та колишній міський голова Михайло Добкін.

Раніше ми писали, що представники газети "Час Добкіна" принесли могильні вінки Ігорю Терехову. Про це повідомили на Telegram-каналі "Веха (Харків)".

Нагадаємо, що киян залишать без гарячої води: Кличко назвав дату

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марцінків зібрав загін бравих франківчан проти Путіна: "Дамо відсіч"

Також, "Знай.uа" писав, що Садовий заговорив про послаблення карантину у "червоному" Львові