Курсанти Харківського національного університету Повітряних сил знайшли в борщі великого таргана. Про це повідомили на Telegram-каналі "Чорний список".

У мережі опублікували відео з їдальні ХНУВС, де курсанти показали, чим їх годують.

На опублікованому відео можна побачити залізну тарілку з борщем на краю якої лежить зварений тарган великих розмірів. При цьому курсанти дуже здивовані і кажуть, що ніколи не бачили такого великого таргана.

У публікації автор іронічно віджартувався з цього приводу і порівняв побачене зі стравами азіатської кухні.

"Кухарі зі їдальні університету Повітряних сил #ХНУПС освоюють екзотичні страви азіатської кухні і поспішають порадувати ними курсантів. # Харків" - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Публікація каналу чорний Список: Telegram
Публікація каналу чорний Список: Telegram
Публікація каналу чорний Список: Telegram

Користувачі Мережі не могли пройти повз таку публікацію і прокоментували побачене. Багато висловили обурення таким інгредієнтом в борщі і пояснили, що це морський тарган.

Коментарі публікації каналу чорний Список: Telegram
Коментарі публікації каналу чорний Список: Telegram
Коментарі публікації каналу чорний Список: Telegram

Нагадаємо, що салат з супермаркету приправили найотруйнішою змією в світі: "Повзала і показувала язик..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", шкільне меню в Україні стало більше і різноманітніше: рибка, йогурт і банан

Також, "Знай.uа" писав, що бетонні кругляки та монтажний скотч: українцям показали, які "делікатеси" продають у магазинах замість звичайного хліба