У Першотравенську (Дніпропетровська область) відвідувачка магазину купила сосиски з дивним "сюрпризом".

Фото опублікував Telegram-канал "Чорний список".

"Купили сосиски фірми ТМ # КОЗАК "Філейні Кіндер", всередині знайшли папірець з каракулями, намальованими синьою ручкою... #Першотравенськ, Дніпропетровська область", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тим часом житель Кривого Рогу придбав у супермаркеті торгової мережі АТБ сосиски, всередині яких була незрозуміла сіра маса, схожа на туалетний папір. Те, що сосиски переважно виготовляються не з м'яса, а різноманітних його замінників, є дуже популярною думкою серед українців. Хоча ту тезу, що їх роблять з паперу (а точніше целюлози) спростовують виробники і спеціалісти, знахідка у магазині може слугувати ілюстрацією зворотного.

Нагадаємо, популярний київський супермаркет виявився смітником.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" у Києві в супермаркеті Fozzy покупниця помітила, що по готової випічки повзають таргани.

Також портал "Знай.uа" передавав, що в супермаркеті Києва натрапили на дивовижну знахідку.