Відомий український хореограф Григорій Чапкіс розкрив особистість нової дружини. Про це він розповів в інтерв'ю для програми "ЖВЛ".

Не так давно 91-річний хореограф Григорій Чапкіс одружився вчетверте і викликав великий інтерес до особистості нової дружини.

Нову обраницю хореографа звуть Людмила і їй 39 років. Не дивлячись на таку різницю у віці вона дуже любить чоловіка і готова заради нього на все.

Жінка володіє мережею магазинів прикрас, де вона і познайомилася з хореографом. Григорію Чапкісу різко стало погано і Людмила запропонувала йому випити таблетку. Після цього вони обмінялися телефонами і вранці жінка зателефонувала, щоб поцікавитися його станом. Така турбота підкорила хореографа і вони почали зустрічатися.

"Я сам сім років. Сім років після третьої дружини для мене жінки не існували і раптом такий дзвінок, і мене раптом вдарила якась блискавка " - розповів Григорій Чапкіс.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Григорій Чапкіс, кадр з ЖВЛ: YouTube
Григорій Чапкіс, кадр з ЖВЛ: YouTube
Григорій Чапкіс, кадр з ЖВЛ: YouTube

Після півроку відносин вони закохалися один в одного і вже півтора року не розлучаються. Закохані вирішили обійтися без пишного весілля, тому Просто зустрілися з друзями в ресторані.

Не дивлячись на це багато хто з оточення Григорія Чапкіса кажуть, що Людмила з ним заради грошей. Однак хореограф не вірить в це і каже, що жінка фінансово більш забезпечена, ніж він.

Нагадаємо, що Юрій Ткач з" Квартал 95 "розповів, як зустрів красуню-дружину:"Їй було 14"

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Вся сім'я в зборі", - Кароль і Балан вразили знімком зі своїми мамами

Також, "Знай.uа" писав, що Потап прилетів до Каменських в Мексику за тещиним борщем: "Повернув мене до життя"