Вулицями Харкова прогулявся бобер. Про це повідомили на Telegram-каналі "ХС Харків".

19 квітня вночі в Харкові по вулиці Академіка Павлова був помічений бобер. Тварина купалася в калюжі, чим привернула увагу водія.

Харків'яни вирішили зловити тварину, щоб врятувати її, проте помітивши людей бобер почав тікати. В результаті на місце події викликали зооволонтерів, які зловили тварину за допомогою спеціальної техніки і пізніше випустили її у водоймі.

"Біля "Радміру" вночі був помічений бобер, він був в повному замішанні і блукав з боку в бік. Перехожі викликали службу порятунку, звірка зловили, вивезли за місто в бік Циркунів і випустили" - зазначено в публікації.

Публікація ХС Харків: Telegram
Публікація ХС Харків: Telegram
Публікація ХС Харків: Telegram

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До публікації додали кілька відео на яких можна побачити, як бобер ходить посеред величезної калюжі на дорозі і місцеві жителі намагаються його зловити, а також момент упіймання тварини зоозахисниками і його звільнення біля водойми.

Нагадаємо, що жінка зустріла на своїй ділянці "маленького динозавра": лякаючий ролик набирає популярність

Як повідомляв портал "Знай.uа", песик Бабасик і кошеня Угольок: милі домашні улюбленці героїв з передової

Також, "Знай.uа" писав, що повислий на дереві Круасан тероризував жителів: закривали вікна, дзвонили рятувальникам