Під Харковом наляканий бобер прийшов до рятувальників у пошуках допомоги. Про це розповіли на офіційній сторінці рятувальної служби у Facebook.

Як розповіли у ДСНС, 13 квітня на територію пожежного депо, розташованого у селищі Білий Колодязь у Вовчанському районі, забрів переляканий бобер.

Несподіванкою для рятувальників пожежно-рятувального посту стало ще й те, що тварина зручно вмостилася на фасаді будівлі.

Не зрозуміло, як саме бобер зумів дістатися до рятувальників, адже водойма розташована від вказаного місця досить далеко – цілих два кілометра.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Бійцям ДСНС вдалося впіймати нещасну тваринку і відвезти до розташованого неподалік ставка. Там зубастика випустили на волю.

Нагадаємо, "Той, що жахає": археологи відкопали невідомого досі хижака з рогами. Палеонтологи виявили новий вид хижого динозавра.

Як повідомляв портал "Знай.ua", харківських слонів відправили на "новосілля". Всі максимально наблизили до умов дикої природи.

Також "Знай.ua" писав, під Києвом скривавлений бобер прийшов до людей по допомогу: живи, зубистику. Закривавлена тварина приповзла на подвір'я до людей.