У Харкові неадекват протаранив автомобілем торговий павільйон одного з ринків. Про це повідомили на порталі поліції Харківської області.

17 квітня, близько 12:00, охоронець одного з ринків у Харкові повідомив в поліцію про те, що в торговий павільйон в'їхав автомобіль Toyota Camry.

Слідчо-оперативна група відразу ж вирушила за вказаною адресою. По прибуттю поліцейські встановили, що за кермом автомобіля перебував 41-річний харків'янин, який перебував у неадекватному стані.

В результаті події двоє людей отримали травми. Чоловіка і жінку з переломами доставили в лікарню. Про їх стан інформації не повідомляли.

Чоловік протаранив ринок, фото: hk.npu.gov.ua
Чоловік протаранив ринок, фото: hk.npu.gov.ua
чоловік протаранив ринок, фото: hk.npu.gov.ua

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В даний момент правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінальної справи згідно ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін.

Чоловік протаранив ринок, фото: hk.npu.gov.ua
Чоловік протаранив ринок, фото: hk.npu.gov.ua
чоловік протаранив ринок, фото: hk.npu.gov.ua

Нагадаємо, що львівські "Ангели на байках" рятують життя постраждалих у ДТП - " завжди перші!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві горе-батько осідлав мопед і ризикнув життям дитини: "На шолом грошей немає?"

Також, "Знай.uа" писав, що 14-річний підліток сів за кермо і позбавив життя п'ятеро людей: загинули на місці