Подружжя патрульних з Дніпра врятувало людей з палаючого будинку.
Про це повідомляє Національна поліція у фейсбук.
Так, стало відомо, що у свій вихідний подружжя патрульних йшло забрати дітей з навчальних закладів, коли побачили, що з однієї з квартир сусіднього будинку на вулиці Орловській йде густий дим. Подружжя патрульних не стало гаяти ні хвилини й одразу ж кинулося на допомогу. Виявилося, що у помешканні перебуває власник квартири.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

"Люди розповіли нам, що там перебуває 70-річний чоловік, який майже не ходить самостійно, тож оскільки була небезпека для життя людини, я вирішив зайти до помешкання”, - каже патрульний Костянтин.

Через сильне задимлення одразу до оселі не вдалося зайти, тоді подружжя патрульних та колеги, які прибули першими на виклик, попросили у сусідів мокрий рушник. Закрившись ним, Костянтин знову пішов до квартири, зміг знайти та витягнути звідти чоловіка. Чоловік отримав опіки кінцівок.
Прибулі на місце рятувальники загасили пожежу. Врятованого чоловіка шпиталізували до лікарні. Після цього подружжя патрульних пішли за своїми дітьми у навчальні заклади.

Нагадаємо, що у Києві патрульні затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад на жінку. Допоміг їм у цьому чотириногий друг.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Челябінській області (Росія) школярі врятували вуличну собаку, яка опинилася в пастці на льоду посеред річки Аше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Знай.uа писав, як маленький "демонічний чихуахуа" на прізвисько Прансер тероризує всю сім'ю.