У лісництві під Харковом купили старий автомобіль за мільйон гривень. Про це повідомили на сторінці ДБР у соцмережі Facebook.

ДБР повідомило про підозру колишньому заступнику директора лісництва в Харківській області за розтрату коштів і зловживання службовим становищем.

Було встановлено, що чиновник увійшов у змову з цивільною особою і придбав автомобіль марки "Урал" 1983 року випуску за 900 000 гривень. При цьому ринкова вартість автомобіля в момент продажу була майже в два рази нижче - 425 000 гривень.

Автомобіль Урал, фото: Facebook ДБР
Автомобіль Урал, фото: Facebook ДБР
автомобіль Урал, фото: Facebook ДБР

У зв'язку з цим колишньому заступнику голови лісництва та цивільній особі висунули підозру згідно ч.4 ст. 191 (розтрата майна та оволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем заподіяним у великих розмірах) ККУ.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Згідно санкції даної статті, покарання за дане порушення передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Публікація ДБР: Facebook
Публікація ДБР: Facebook
Публікація ДБР: Facebook

Нагадаємо, що понад 100 депутатів планують ініціювати розслідування щодо протестів на Банковій

Як повідомляв портал "Знай.uа", корупційні схеми на "Енергоатомі": хто за ними стоїть і кого звинувачує НАБУ

Також, "Знай.uа" писав, що минулого року Міністерство оборони провалило всі закупівлі на армію, - Таран