В Харківській області до пожежників прибився зубатий лісовий мешканець - бобер прийшов до рятувального посту в селищі Білий Колодязь.

Про це представники Державної служби з надзвичайних ситуацій розповіли на своїй сторінці в Facebook.

"Днями рятувальники пожежно-рятувального посту із селища Білий Колодязь Вовчанського району помітили наляканого бобра на фасаді пожежного депо. Як тварина дісталась рятувальників - невідомо 🤷‍♀️. Найближча водойма знаходиться за 2 кілометри і пожеж поблизу, які б могли налякати втікача у ті дні не було. Бійці ДСНС упіймали бідолаху, відвезли до місцевого ставка та випустили на волю", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, в Черкаській області рятувальникам довелося діставати з колодязя глибиною 25 метрів пса.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Інцидент стався в селі Білозір'я Черкаської області. Там рятувальники отримали повідомлення від місцевої жительки, яка розповіла, що в глибокий колодязь в її дворі впав собака.

На місце події прибула бригада ДСНС, яка за допомогою спецобладнання спустилися в колодязь. На щастя, собаці вдалося пережити падіння у воду - її підняли наверх, обсушили і обігріли.

Нагадаємо, раніше У Києві пожежники винесли з палаючої квартири малюка без свідомості - " важливе кожне життя!"

Як повідомляє портал Знай.ua Єнот-екстремал поставив на вуха київських рятувальників: повис на дереві, як яблуко

Також Знай.ua писав, що Шкуродер викинув крихітку з третього поверху за "непокору" - всього три місяці, як народився