Ями на дорогах одвічна проблема українців. З цією проблемою багато років намагаються боротися, але все безрезультатно. Особливо гостро ця проблема відчувається навесні, коли сходить сніг.
Так, на Харківщині вигадали незвичайний спосіб, як змусити владу звернути увагу на проблему доріг.
Так, стало відомо, що на ділянці дороги під Харковом невідомі поставили хрест. Про це повідомляє Телеграм-канал "Автомобільний Харків". Зазначимо, що хрест на дорозі невідомі поставили в Куп'янському районі.

Хрест на дорозі, скріншот з відео
Хрест на дорозі, скріншот з відео

"Куп'янські дороги настільки суворі, що в ями ставлять хрести", - йдеться в повідомленні.

Хрест на дорозі, скріншот з відео
Хрест на дорозі, скріншот з відео

Нагадаємо, що нещодавно харківські патрульні розпочали щорічний весняний огляд вулично-дорожньої мережі. Інспекція стану дорожнього полотна проводитиметься працівниками відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції в Харківській області спільно з дорожніми, комунальними та залізничними службами.

Нагадавши, київські комунальники зганьбилися з підробленими стовпами- " з г * вна і гілок"

Популярні новини зараз
Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", мокру "доблесть" харківських комунальників показали одним відео: "Душ у під'їзді, гаряченька пішла"

Також "Знай.uа" писав, львів'яни закидали головну ялинку сміттям на Новий Рік, комунальники прозріли: "дві вантажівки!"