У місті Пісочин (Харківська область) учасника бойових дій, який має право на безоплатний проїзд, тричі не впустили до автобуса.

На третій раз чоловік викликав поліцію, однак і після приїзду наряду пільговика не взяли у салон. Чоловік залишився з правоохоронцями писати заяву. Про це Харків City повідомляє на своїй сторінці в Facebook.

"Пільговики злющі, оскільки їх дуже багато, і доводиться 3–4 рази стояти в черзі, щоб потрапити в транспорт. Злі також і водії, які втрачають щоденний заробіток з цими карантинними обмеженнями. Злі і звичайні пасажири, що через ці конфлікти 20-30 хвилин транспорт стоїть. Поліцейські теж виснажені, виїжджати щодня на подібний виклик і лаятися з водіями”, – наголошується в публікації.

Нагадаємо, що київські перевізники через локдауну підняли ціну на проїзд – список "золотих" маршруток.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, нахабні малолітки в метро влаштували пекло мамі з малюком - "матюкалися і курили в обличчя".

Також Знай.uа писав, що у Києві водій маршрутки влаштував сцену ветерану АТО, оскільки чоловік має право безкоштовного проїзду.