У Харкові маленька дівчинка просила перехожих, щоб ті допомогли їй довести "втомлену" маму додому. Через сильне алкогольне сп'яніння жінка не могла стояти на ногах.

Як повідомили в Telegram-каналі "Вартові Еспресо", відео знімав один з перехожих.

"У Харкові дитина просить перехожого довести свою матір додому. У таких ситуаціях шкода, тільки дітей..." - йдеться у підписі до відео.

Чоловік запитав, Чи не потрібна допомога, і що взагалі сталося?

"Мама втомилася, допоможіть відвести додому",- відповіла дочка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Чоловік подав їй руку і допоміг встати на ноги. Далі жінка пішла вже сама.

Нещодавно у Хмельницькому на спецлінію 102 звернувся громадянин, який повідомив, що, на вулиці Героїв АТО, він помітив жінку, яка перебувала в стані алкогольного сп'яніння з маленькою дитиною в руках.

"Заявник хвилюється за стан здоров'я немовляти, а тому попросив поліцейських перевірити цю інформацію. Патрульні негайно прибули за вказаною адресою та виявили там місцеву жительку у нетверезому стані. Вона ледве трималася на ногах, поводилася агресивно і висловлювалася нецензурною лайкою на перехожих і співробітників поліції. На руках жінка тримала 6-місячного малюка, як з'ясувалося згодом, свого онука", - йдеться в публікації патрульної поліції.

Нагадаємо, під Києвом скажений мотоцикл влетів у копійку і перетворився на суцільний уламок: вижили не всі

Як повідомляв "Знай.ua", на Львівщині банда малоліток прогнівила Бога за тисячу гривень: робили це перед іконами

Знай.ua писав, у Києві радикали з Росії б'ють перехожих, прикриваючись боротьбою з алкоголем.