На Харківщині в останню путь проводжають 24-річного Андрія Теперика - військовослужбовця 92-ї окремої механізованої бригади.

Сусіди в рідному селі Мартове Печенізького району прийшли на поховання разом із однокласниками Андрія, його вчителями та побратимами, пише Суспільне.

"Людяний, молодий. Життя не бачив. Шкода дитину, батьків. Він любив свою сім'ю, сім'я любила його. Дуже добра дитина. Була... У минулому не хочеться говорити", — розповіла класна керівниця Андрія Теперика Надія Гужва.

Жінка згадує, як в юності Андрій любив майструвати та ходити до авіамодельного гуртка. Будь-кому, хто потребував допомоги, харків'янин не відмовляв.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Любив ремонтувати техніку. Він відслужив, потім повернувся", — сказала Надія Гужва.

У Андрія залишилися батьки та молодша сестра.

За інформацією 92-ї бригади, 24-річного старшого солдата Андрія Теперика вбили пострілом зі стрілецької зброї близько 23-ї години 10 квітня. Поховання призначили на 14 квітня. Коли відбудеться прощання та чи поховають бійця на Алеї Слави, поки вирішують.

Нагадаємо, ЗСУ ризикували життям під кулями бойовиків заради жителів Донбасу: "провокація не вдалася".

Як повідомляв портал Знай, на Донбас завезли потужну техніку радіаційної та хімічної розвідки.

Також портал Знай писав, що Володимир Зеленський заявив про великі втрати на Донбасі: "загинули 28 воїнів".